Home > -Noordzee Residence de Banjaard


(het rode rondje is de vakantiewoning )

Gelegen aan een van de mooiste noordzee stranden vlakbij de Oosterschelde (kering) en de Veerse dam, ligt het prachtige park Noordzee Residence de Banjaard, waarop de vakantie woning zich bevindt. Een exclusief villapark met uitstekende faciliteiten. Spetteren in het zwembad, een balletje slaan op de tennisbaan of een hole in one slaan op de midgetgolfbaan, vervelen is er hier niet bij. Op het park is een overdekt zwembad, supermarkt,  fiets/scooterverhuur, vakantiedialysecentrum, receptie, wasserette, restaurant, snackbar, kidsclub  en nog veel meer. Bovendien zijn de mooiste Noordzeestranden aan uw voeten, perfect voor een dagje aan zee of een heerlijke wandeling. Daarnaast biedt de omgeving ook uitstekende mogelijkheden voor een dagje uit. Van shoppen in Middelburg tot op ontdekking op Waterpark Neeltje Jan.

(Wij willen u erop attenderen dat de faciliteiten in de periodes van 10 januari 2020 tot 14 februari 2020, van 28 februari 2020 tot 27 maart 2020 en van 6 november 2020 tot 18 december 2020 van dinsdag tot en met donderdag beperkt geopend zijn en er dan ook geen Koos kids club is. )

Daarnaast mag u ook gratis gebruik maken van zwemparadijs/golfslagbad de Roompot in Kamperland op 4 kilometer van de het park vandaan .( foto hierboven en gehele jaar geopend)

Over het Banjaard strand:

De woning is gelegen vlakbij de mooiste en schoonste noordzeestranden en de duinenrij en strandovergang. Het banjaardstrand heeft een blauwe vlag, dat borg staat voor schoon en opgeruimd. Dit park ligt centraal in Zeeland: alle plaatsen liggen op een steenworp afstand. Het is genieten geblazen en echt vakantie en dit gevoel neem je mee naar uw half vrijstaande vakantiehuis.

Winterberg/Zeeland