Home > -Bergresort Winterberg

Bergresort Winterberg biedt ieder seizoen iets anders. In de zomer stapt u vanuit uw appartement zó de natuur in en in de winter staat u binnen no time op de piste. Ontdek samen het ruige berglandschap tijdens een wandel-, fiets- of mountainbiketocht of ga op avontuur in een van de klimparcoursen tussen de bomen. Met ski’s of snowboard bent u in Winterberg ook op de juiste plek.In Winterberg in het Hochsauerland en nabij het centrum van het dorp op het zonnige zuiden vindt u het Bergresort Winterberg. Het is een kleinschalig appartementencomplex met vier gebouwen bestaande uit 28 comfortabele appartementen mét balkon of terras. Vanaf dit ruime balkon/terras kijkt u uit over het dorp Winterberg of op de aangrenzende natuur. En heeft u na een enerverende dag zin om even bij te komen? Geniet dan zeker van onze sauna. Ieder appartements- gebouw heeft een eigen saunaruimte.(De appartementen zijn alleen bereikbaar via een trap)

Op zo’n 15 minuten lopen van het bergresort gaat een skilift naar de pistes en beginnen diverse langlaufroutes. Op enkele minuten lopen vindt u een bushalte, waar de hele week ieder uur 2 bussen rijden. Op loopafstand ( 10 minuten ) van het bergresort vindt u een centrum van Winterberg met groot winkelaanbod, 2 grote supermarkten , restaurants, café’s met terrasjes, fietsverhuur, zwembad en discotheek. Het trein station en de bowlingbaan vind u op slechts 5 minuten lopen.

En dat allemaal op slechts 3 uurtjes met de auto vanaf Utrecht.

Er rijd ook elke dag een bus naar Winterberg ( vanaf € 18.- enkele reis, www.flixbus.nl ) vanaf de  stations van Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Het Station van Winterberg op slechts 400 meter vanaf het Bergresort waar de flix bus u brengt. De trein behoord ook tot de mogelijk heden.

het bergresort in de zomer

Het bergresort in de winter ( helemaal links op de foto ons appartement B1)

De plattegrond van Wnterberg met de ligging van het bergresort

Winterberg/Zeeland