4-Noordzee Residence de Banjaard

Over de Noordzee Residence de Banjaard(het rode rondje is de vakantiewoning )

Vlakbij de Oosterschelde(kering) en de Veerse dam, ligt het prachtige park Noordzee Residence de Banjaard, waarop de vakantie woning zich bevindt. De voorzieningen op dit park zijn ruimschoots. Op het park is een overdekt zwembad,supermarkt, fiets/scooterverhuur, vakantiedialysecentrum,receptie, wasserette, restaurant,snackbar en nog veel meer. Op het park kan er gratis deelgenomen worden aan vele sport en animatieactiviteiten.

(Wij willen u erop attenderen dat de faciliteiten in de periode van 05-11-2018 tot 21-12-2018 van dinsdag tot en met donderdag gesloten zijn op Noordzee Residence de Banjaard )

Daarnaast mag u ook gratis gebruik maken van zwemparadijs/golfslagbad de Roompot in Kamperland op 4 kilometer van de het park vandaan .( foto hierboven en gehele jaar geopend)

Over het Banjaard strand:

 

De woning is gelegen vlakbij de mooiste en schoonste noordzeestranden en de duinenrij en strandovergang. Het banjaardstrand heeft een blauwe vlag, dat borg staat voor schoon en opgeruimd. Dit park ligt centraal in Zeeland: alle plaatsen liggen op een steenworp afstand. Het is genieten geblazen en echt vakantie en dit gevoel neem je mee naar uw half vrijstaande vakantiehuis.