Home > 5- Beschikbaarheid/ prijs

Beschikbaarheid ,prijs en/of boeken

Voor informatie over de beschikbaarheid en de prijs, klik dan op een van de  buttons KIJK-HIER  ( hieronder) en loop de velden door en geef het aantal personen/gezelschap aan. De prijs is afhankelijk van het aantal personen (i.v.m. toeristenbelasting en parklasten ect). De prijs verschijnt dan rechts boven in het scherm.

Wij werken met het boekingssysteem van Roompot vakantieparken. Ook de betaling loopt via Roompot vakantieparken. U hoeft t.o.v de Roompot site nu geen voorkeurs kosten te betalen.

Bij het boeken kun je kiezen voor een week, weekend (vr-ma) of een midweek (ma-vr). In Winterberg is er geregeld in het laag seizoen een donderdag aankomst mogelijk. Blijkt dat bij een boeking de vakantiewoning of het appartement reeds bezet is, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan samen met u kijken of er een andere vakantiewoning of appartement vrij is. Wij helpen u met plezier!

 KIJK-HIER voor de beschikbaarheid en de prijs voor de  4-persoons (plus baby/peuter) vakantie woning in Zeeland. ( Noordzee Boulevard 43 Kamperland op nog geen 300 meter van het strand ) Via deze link kan u ook ook een boeking maken. Voor extra informatie en vragen kan u altijd mailen.

KIJK-HIER voor  de beschikbaarheid en de prijs van het  4-persoons appartement in Winterberg. (B1, begane grond,1 trap naar beneden, zie rode rondje op foto) Via deze link kan u ook een boeking maken. Voor extra informatie en vragen kan u altijd mailen.

KIJK-HIER voor de beschikbaarheid en de prijs voor het 4/6-persoons appartement in Winterberg.  (A6, 2e etage, 1 trap naar boven, zie rode rondje op de foto) Via deze link kan u ook een boeking maken. Voor extra informatie en vragen kan u altijd mailen.

Aanvullende informatie

  • Inchecken vanaf 15.00 uur
  • Uitchecken tot 10.00 uur
  • Er is gratis een gereserveerde parkeergelegenheid in winterberg voor één auto voor elk appartement en in zeeland is er plaats voor 2 auto’s .
  • Iedere accommodatie beschikt standaard over 1 kinderbed en 1 kinderstoel.
  • Annuleren gaat volgens de ANVR-voorwaarden
 • Gratis Wi-Fi in het gehele accommodatie

Betaling

Na het boeken ontvang je een reserveringsbevestiging met betalingsinstructies per e-mail.

Winterberg/Zeeland