Home > 5- Beschikbaarheid/ prijs

Beschikbaarheid ,prijs en/of boeken

Voor informatie over de beschikbaarheid en de prijs, klik dan op een van de  buttons KIJK-HIER  ( hieronder) en loop de velden door en geef het aantal personen/gezelschap aan. De prijs is afhankelijk van het aantal personen (i.v.m. toeristenbelasting en parklasten ect). De prijs verschijnt dan rechts boven in het scherm.

Wij verhuren onze appartementen/ vakantie woning via  Roompot vakantieparken. Ook de betaling loopt via Roompot vakantieparken. Via de onderstaande linken hoeft u t.o.v de Roompot site nu geen voorkeurskosten te betalen en boekt u automatisch in ons appartement/ vakantiewoning. ( een besparing  van € 32,50 t.o.v een boeking via de Roompot site !  )

Bij het boeken kun je kiezen voor een week, weekend (vr-ma) of een midweek (ma-vr). In Winterberg is er geregeld in het laag seizoen een donderdag aankomst mogelijk. Blijkt dat bij een boeking de vakantiewoning of het appartement reeds bezet is, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan samen met u kijken of er een andere vakantiewoning of appartement vrij is. Wij helpen u met plezier!

KIJK-HIER voor de beschikbaarheid en de prijs voor de  4-persoons (plus baby/peuter) vakantie woning in Zeeland. ( Noordzee Boulevard 43 Kamperland op nog geen 300 meter van het strand ) Via deze link Komt u op de Roompotsite en kan u ook direct  een boeking maken in onze vakantiewoning.

KIJK-HIER voor  de beschikbaarheid en de prijs van het  4-persoons appartement in Winterberg. (B1, begane grond,1 trap naar beneden, zie rode rondje op foto) Via deze link Komt u op de Roompotsite en kan u ook direct  een boeking maken in ons B1 appartement. Voor extra informatie en vragen kan u altijd mailen.

KIJK-HIER voor de beschikbaarheid en de prijs voor het 4/6-persoons appartement in Winterberg.  (A6, 2e etage, 1 trap naar boven, zie rode rondje op de foto) Via deze link Komt u op de Roompotsite en kan u ook direct  een boeking maken in ons A6 appartement. Voor extra informatie en vragen kan u altijd mailen.

Aanvullende informatie

  • Inchecken vanaf 15.00 uur
  • Uitchecken tot 10.00 uur
  • Er is gratis een gereserveerde parkeergelegenheid in winterberg voor één auto voor elk appartement en in zeeland is er plaats voor 2 auto’s .
  • Iedere accommodatie beschikt standaard over 1 kinderbed en 1 kinderstoel.
  • Annuleren gaat volgens de ANVR-voorwaarden
 • Gratis Wi-Fi in het gehele accommodatie

Betaling

Na het boeken ontvang u een reserveringsbevestiging met betalingsinstructies per e-mail van Roompot .

Winterberg/Zeeland