E-Prijs informatie en/of boeken

Prijsinformatie/ Boeken

Voor informatie over de prijs, klik dan op een van de  buttons BOEK HIER  ( hieronder) en loop de velden door en geef het aantal personen/gezelschap aan. De prijs is afhankelijk van het aantal personen (i.v.m. toeristenbelasting en parklasten ect). De prijs verschijnt dan rechts boven in het scherm.

Wij werken met het boekingssysteem van Roompot vakantieparken. Ook de betaling loopt via Roompot vakantieparken. U hoeft t.o.v de Roompot site nu geen voorkeurs kosten te betalen.

Bij het boeken kun je kiezen voor een week, weekend (vr-ma) of een midweek (ma-vr). In Winterberg is er geregeld in het laag seizoen een donderdag aankomst mogelijk. Blijkt dat bij een boeking de vakantiewoning of het appartement reeds bezet is, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan samen met u kijken of er een andere vakantiewoning of appartement vrij is. Wij helpen u met plezier!

 

 

 

 

BOEK HIER voor de 4-persoons (plus baby/peuter) vakantie woning in Zeeland. ( Noordzee Boulevard 43 Kamperland op nog geen 300 meter van het strand )

 

 

 

 

 

BOEK HIER voor het 4-persoonsappartement in Winterberg. (B1, begane grond,1 trap naar beneden, zie rode rondje op foto )

 

 

 

 

 

BOEK HIER voor het 4/6-persoonsappartement in Winterberg.  (A6, 2e etage, 1 trap naar boven, zie rode rondje op de foto)

 

 

Aanvullende informatie

 

  • Inchecken vanaf 15.00 uur
  • Uitchecken tot 10.00 uur
  • Er is gratis een gereserveerde parkeergelegenheid in winterberg voor één auto en in zeeland is er plaats voor 2 auto’s
  • Iedere accommodatie beschikt standaard over 1 kinderbed en 1 kinderstoel.
  • Annuleren gaat volgens de ANVR-voorwaarden
  • Gratis Wi-Fi in het gehele accommodatie

Betaling

Na het boeken ontvang je een reserveringsbevestiging met betalingsinstructies per e-mail.